Pensioenfonds F. van Lanschot organiseert op 5 oktober van 16-17 uur een webinar voor alle deelnemers en pensioengerechtigden. Tijdens dit webinar gaan we in op het pensioenakkoord en wat dit betekent voor jou en voor de toekomst van het pensioenfonds. Wij hebben hiervoor een spreker uitgenodigd:

Raimond Schikhof, bestuurslid van het pensioenfonds en docent bij Stichting Pensioen Opleidingen SPO, geeft een korte presentatie over het nieuwe pensioenakkoord. In mei 2021 is bekend geworden dat de invoering van het pensioenakkoord een jaar wordt uitgesteld, maar wat zijn daar nou eigenlijk de gevolgen van? En wat betekent dit voor jouw pensioen bij pensioenfonds F. van Lanschot?

Daarnaast praat Raimond je bij over het project ‘Toekomst van het pensioenfonds’ en geeft hij samen met leden van het verantwoordingsorgaan aan welke rol zij spelen als jullie vertegenwoordiger om de benodigde veranderingen door te voeren.

Uiteraard is er veel mogelijkheid tot het stellen van vragen. Tijdens het webinar, maar ook al vooraf zodat we deze vragen kunnen meenemen in de voorbereiding van deze middag.

Aanmelden

Stuur een mailbericht naar bestuursbureau@pfvanlanschot.nl om je aan te melden voor het webinar. Vermeld hierbij je naam en deelnemersnummer van het pensioenfonds en eventuele vragen. Je krijgt vervolgens van ons eind september een e-mailbericht met een link om deel te nemen aan het webinar.

Door je e-mailadres hier achter te laten krijg je automatisch bericht als we nieuws op de website plaatsen. 

Meer nieuws

» Ga naar het archief om ouder nieuws in te zien