We hebben eind mei verkiezingen georganiseerd voor een tweetal vacatures in het verantwoordingsorgaan namens de (gewezen) deelnemers in het pensioenfonds.

Rob Neuvel en Ton Cremers hebben de meeste stemmen ontvangen. Op 22 juni zijn zij daarom (her)benoemd tot lid van het verantwoordingsorgaan.

Ton begint hiermee aan zijn tweede termijn in het verantwoordingsorgaan en Rob Neuvel is een nieuw lid. We wensen hen veel succes en plezier toe!

Een korte introductie

Ton:

Sinds 2004 werk ik bij Van Lanschot Kempen. De afgelopen jaren heb ik me naast het werk bij Private Clients Solutions ingezet voor het verantwoordingsorgaan van het Pensioenfonds Van Lanschot. Interessant en soms ook complex werk om de stem van de deelnemers te laten horen en -gevraagd en ongevraagd- advies aan het bestuur van het pensioenfonds te geven. Sinds 2020 wordt er geen pensioen meer opgebouwd bij het pensioenfonds. Een belangrijk project is hierbij de toekomstige uitvoering van de opgebouwde pensioen. Daar zet ik me dan ook graag voor in, altijd met het oog op het belang van alle deelnemers!

 

     Rob:

Als lid van de Van Lanschot Ondernemingsraad (6 jaar, van 2016 t/m 2021, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter), was ik lid was van de Pensioencommissie binnen de OR. In deze periode heb ik het Van Lanschot Pensioenfonds goed leren kennen en heb ik regelmatig met het bestuur en het verantwoordingsorgaan van het Pensioenfonds gesproken. Hierdoor heb ik veel kennis gekregen van en interesse in pensioenen, in het bijzonder de Van Lanschot-pensioenregeling. Ik vind het belangrijk  dat er zo zorgvuldig mogelijk wordt omgegaan met wat voor mij en veel van mijn Van Lanschot-collega’s een zeer belangrijke (soms de belangrijkste) bron is van toekomstig inkomen, daar lever ik graag mijn bijdrage aan als lid van het verantwoordingsorgaan.

Meer nieuws

» Ga naar het archief om ouder nieuws in te zien